La III edició del Mondúber Trail es celebra enguany a la ciutat de Tavernes de la Valldigna el dissabte 24 i el diumenge 25 de setembre.
Es tracta d’un esdeveniment esportiu format per 3 curses de muntanya que tindran lloc dissabte: una ultra de 78 km a partir de les 5 del matí, que és Copa d’Espanya; una marató de 42 km, que tindrà l’eixida a les 7 del matí; i un mitja marató de 21 km que començarà a les 18 h.
Totes les proves estan homologades per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la International Trail Running Association (ITRA). A més, són puntuables per al Montblanc.
Hi participaran 500 corredors internacionals, fins i tot de Finlàndia, i d’àmbit nacional, com per exemple la selecció andalusa, corredors de la talla de Mercedes Mila, Dani Amat i Víctor Bernard.
L’eixida i l’arribada de les curses seran des del carrer Metge Paco Valiente, en la plaça del poliesportiu municipal. Allí hi haurà activitats per als xiquets, animació amb música, locutors i una fireta.
Diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11 h. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi.
L’esdeveniment compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira. A més, els patrocinadors són FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga.

 

monduber-trail